Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτό το site για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από εμάς. OK

Eαν είστε μεταπωλητής, εγκαταστάτης ή επαγγελματίας, τότε το παρακάτω κείμενο σας ενδιαφέρει άμεσα!

Η εταιρεία μας βρίσκεται κοντά σας ώστε να ανταποκριθεί πλήρως σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, προσφέροντάς σας την βέλτιστη και οικονομικότερη λύση για εσάς, αναλόγως της ειδικότητάς σας.

Έχοντας πλήρη επίγνωση των δεδομένων που επικρατούν στον ηλεκτρονικό και δικτυακό τομέα, είμαστε στην προνομιακή θέση να σας ενημερώσουμε πως έχουμε τη πιο σωστή, ενημερωμένη και οικονομική λύση για εσάς και τους πελάτες σας. To γεγονός ότι είμαστε και παραμένουμε ενεργοί παραπάνω από μια 10 ετία στο χώρο, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες σας, και να ανταποκρινόμαστε πλήρως και επιτυχώς σε αυτές με συνέπεια, συστηματικότητα, αποτελεσματικότητα, εχεμύθεια, προσφορά ποικιλίας προϊόντων και σύγχρονων τεχνικών συμβουλών.

Για εσάς τους οποίους κινείστε στο χώρο της μεταπώλησης, η pcstation προσφέρει σε προνομιακές τιμές χοντρικής όλα τα προϊόντα refurbish και δικτυακά προϊόντα. Αυξήστε λοιπόν την λίστα των πελατών σας, προσφέροντάς τους refurbish προϊόντα και περιφερειακά όχι μόνο στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, αλλά πάντα στην κορυφή της ποιότητας και της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας. Διαλέξτε λοιπόν σε προνομιακές τιμές κομμάτια της επιλογής σας και κάντε ανάρπαστο το όνομά σας στο χώρο της αγοράς και της πώλησης!

Εσείς που είστε εγκαταστάτες ή επαγγελματίες του χώρου μας, ήρθε η στιγμή να σταματήσετε τις αναζητήσεις σας, γιατί η λύση, σάς προσφέρεται εδώ!
Πολλαπλασιάστε τις δουλειές, το πελατολόγιό και τις πωλήσεις σας, προσφέροντας στο αγοραστικό σας κοινό τη καλύτερη λύση και εξυπηρέτηση. Είμαστε πάντα δίπλα σας ώστε να σας προσφέρουμε πάντα πρώτοι νέα και πρωτότυπα refurbish προϊόντα σε απίστευτες προνομιακές τιμές χοντρικής, καθώς και εκπτώσεις.

Απευθυνθείτε σε εμάς επίσης για οποιαδήποτε δικτυακή υπόθεση σας απασχολεί, για οποιαδήποτε απορία έχετε πάνω σε τυχόν προβλήματα ή αναθέστε την σε εμάς και να είστε σίγουροι ότι θα ολοκληρωθεί πλήρως με επιτυχία, αποδοτικότητα και φυσικά εχεμύθεια.

Επιπρόσθετα είμαστε και θα είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση τυχόν δυσλειτουργιών ή διλημμάτων που μπορεί να προκύψουν σε κάποια εγκατάστασή σας.
Τέλος, το άκρως εξειδικευμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό του τμήματος πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξής μας, είναι πάντα στη διάθεση σας στο ωράριο λειτουργίας μας, ώστε να σας εξυπηρετεί και να σας προτείνει κάθε φορά, επιτυχημένα τις εξειδικευμένες λύσεις που ζητάτε καθώς και να σας βοηθήσει στο να διαλέξετε τα προϊόντα, ή τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζεστε με την κατάλληλη τεχνική υποδομή που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

Με εμπιστοσύνη λοιπόν, σας παρέχουμε refurbish η/υ και περιφερειακά προϊόντα, προσφέρουμε απλόχερα τις τεχνικές συμβουλές που ζητάτε, παραμετροποιούμε τις συσκευές σας για εσάς, εγκαθιστούμε δικτυακά συστήματα και είμαστε πάντα πρόθυμοι να κάνουμε όλη τη δουλειά, εξοικονομώντας για εσάς χρόνο και χρήμα, το οποίο μπορείτε να το διαθέσετε σε άλλα κομμάτια της επιχείρησης σας ωθώντας την στην κορυφή. Αναζητήστε τις συμβουλές και τις προτάσεις μας, διαλέξτε σε άκρως χαμηλές τιμές κομμάτια της επιλογής σας και εκτοξεύστε το όνομά σας στο χώρο της αγοράς και της πώλησης!

Ακόμα το σκέφτεστε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και κάποιος από το τμήμα πωλήσεων θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.